Current track

Title

Artist


0

NL-Alert testbericht komt er weer

NL-Alert is het alarmmiddel van de overheid dat je waarschuwt en informeert over noodsituaties bij jou in de buurt. Op maandag 7 juni verzendt de overheid rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht in heel Nederland. Ook in Gelderland. Zo ervaar je hoe een NL-Alert klinkt en eruit ziet. Je ontvangt het NL-Alert testbericht op je mobiele telefoon. Daarvoor moet je mobiel opgeladen zijn én aanstaan.

0

Inbrekers zoeken hun heil ergens anders

Omdat inbrekers de laatste maanden minder gemakkelijk konden toeslaan door de avondklok en het thuiswerken tijdens de lockdown, zijn de inbraken in de eerste maanden van dit jaar tot wel 40% gedaald. De inbrekers zoeken blijkbaar hun heil in het stelen uit auto's die op een oprit staan en uit schuurtjes en kelderboxen. Het Verbond van Verzekeraars meldt dat er dagelijks 200 tot 300 claims zijn van een inbraak in een auto.

0

verbod op mountainbikers op de Veluwezoom

Dorps- en natuurverenigingen in Wageningen en Renkum doen een oproep om aandacht te vestigen op het belang van de natuur op de Veluwezoom. Ze willen dat het gebied verboden wordt voor mountainbikers. Voorzitter Witte van de vereniging Vijf Dorpen in het Groen zegt dat de druk op de zuidelijke Veluwezoom veel te groot is. Hij vindt dat de Veluwezoom niet verstoord moet worden door de vele mountainbikers die door de natuur racen.

0

Apparaten in coronatijd sneller vervangen

Consumenten hebben tijdens de coronacrisis huishoudelijke apparaten sneller vervangen omdat geld dat niet besteed kon worden aan vakanties, etentjes en uitjes werd gestoken in het eigen huis. Met name vriezers, koelkasten, magnetrons, kookplaten en vaatwassers en koffiezetapparaten werden eerder vervangen. Verder waren consumenten bewuster bezig met hun gezondheid en persoonlijke verzorging.

0

Eindexamens weer van start

Maandag starten de eindexamens weer en breken er spannende tijden aan voor onder meer de vmbo leerlingen. Bijkomend voordeel is wel dat de leerlingen de afgelopen maanden alle lessen fysiek hebben kunnen volgen. Het LAKS, Landelijk Aktie Komitee opent ook weer de centrale klachtenlijn over de examens. Woordvoerder van de Wiel verwacht een drukke paar weken. Leerlingen zijn toch minder voorbereid op de examens. Zij verwacht dat er bijvoorbeeld over de moeilijkheidsgraad van de examens wel veel klachten zullen komen.

0

Strenge parkeercontroles Doesburg

In Doesburg zal er de komende periode extra toezicht worden gehouden op het parkeren van auto’s. Het Hanzestadje maakt zich op voor een drukke zomer. Het eventjes snel je voertuig her en der parkeren om een terrasje te pakken is er in het centrum niet meer bij. Bezoekers dienen hun auto op de juiste plek te stallen en daar waar nodig parkeergeld te betalen. Extra handhavers gaan er op toezien of voertuigen juist geparkeerd staan.

0

Vitesse verliest laatste wedstrijd van Ajax

De wedstrijd tegen Ajax was voor de stand niet belangrijk, Vitesse heeft zijn doel bereikt, volgend seizoen Europees voetbal. Eindstand na 90 minuten 1-3 voor Ajax. Het was niet alleen voor doelman Remco Pasveer zijn laatste wedstrijd voor Vitesse. Ook voor Thomas Bruns en Riechedly Bazoer was dit de laatste wedstrijd voor de Arnhemse club. Remco Pasveer gaat naar Ajax Amsterdam, wat Thomas Bruns en Riechedly Bazoer gaan doen blijft een open vraag die door zaakwaarnemers ingevuld gaat worden.

Now On Air

Non Stop

19:00 21:00


0

LANCEERSCHIJF #20 Martin Garrix ft. Bono & The Edge – We Are The People

Martin Garrix feat. Bono & The Edge – We Are The People [UEFA EURO 2020 Song] (Official Video) – YouTube

Favoriete 40 Top 5

 • Chart track

  1

  19

  Rasputin

  Majestic & Boney M.

 • Chart track

  2

  -1

  Blijven slapen

  Snelle & Maan

 • Chart track

  3

  -11

  Goud

  Suzan & Freek

 • Chart track

  4

  0

  Cover me in sunshine

  P!nk & Willow Sage Hart

 • Chart track

  5

  -12

  Bed

  Joel Corry, Raye & David Guetta


×