Current track

Title

Artist

Background

0

Arnhem krijgt een snelteststraat

Woensdag 28 oktober zal er een een corona snelteststraat in Arnhem worden geopend. De straat wordt ingericht op een parkeerplaats vlakbij de Huisartsenpost Arnhem Zuid.  Een test in genoemde teststraat kost 99 euro exclusief btw en het resultaat is binnen vijftien minuten na afname bekend. Wie zich wil laten testen, moet zich vooraf telefonisch of via de website aanmelden.

0

70e autobrand van 2020

Het was weer raak in Arnhem. Opnieuw is er een auto in vlammen opgegaan in de wijk Statenkwartier. Het is de 70e autobrand van 2020 in Arnhem. De brand werd rond 2.00 uur ontdekt. Toen de brandweer aankwam stond de geparkeerde auto, een Mercedes, in lichterlaaie. Brandweermannen wisten het vuur vervolgens snel te blussen.  De auto kan als verloren worden beschouwd. Brandstichting is vermoedelijk, zoals bij zo veel autobranden in Arnhem, de oorzaak. 

0

Lichaam gevonden in Meinerswijk

In het natuurgebied Meinerswijk in Arnhem is zondagmiddag een lichaam gevonden. De politie doet groot onderzoek op de vindplek. Over de identiteit van het lichaam kan de politie nog geen uitspraken doen. Ook over de doodsoorzaak is nog niets bekend.

0

Man uit Rheden beroofd bij tankstation

Een man uit Rheden is in het weekend geslagen en van zijn spullen beroofd bij een tankstation aan de IJsseloordweg in Arnhem. Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.00 uur en de politie zoekt getuigen en zegt uit te gaan van twee daders. Zij maakten persoonlijke spullen van de 23-jarige slachtoffer buit en een som geld, nadat hij de tankshop had bezocht. Na het incident zou het duo ervandoor zijn gegaan in een blauwe auto.

0

Wintertijd

Dit weekend is het weer zover: in de nacht van zaterdag op zondag wordt de klok teruggezet van 3 uur naar 2 uur. Een uur langer slapen? Of een uur langer werken? Of een volledig ontregeld bioritme? Er zijn vele meningen over de zomer- en wintertijd, maar wanneer is dat ook alweer ontstaan En waarom […]

0

Bewoners last van trillingen

Bewoners van de nieuwbouwwoningen in Babberich klagen al enige tijd over trillingen door goederentreinen op de Betuweroute. Zevenaar heeft apparatuur geplaatst in de desbetreffende huizen, waarbij het trillingsniveau wordt gemeten. Volgens bewoners van de Babberichse nieuwbouwwijk zijn de trillingen soms zó erg dat ze 's nachts liggen te schudden in hun bed.

0

Voorin instappen bus weer mogelijk

Reizigers die in de regio Arnhem-Nijmegen met de bus gaan, mogen vanaf maandag weer voorin instappen. Busmaatschappij Breng heeft haar bussen aangepast, waardoor de voordeur weer open kan. Er zijn kuchschermen geplaatst bij de chauffeurscabine.

Dinsdag 10:00

Non Stop

Dinsdag 12:00

Frans de Zwart

Dinsdag 14:00

Hermi Hakvoort

Dinsdag 16:00

Chris Jeurissen

Dinsdag 19:00

Non Stop

Dinsdag 21:00

Peter van Hal

Dinsdag 23:00

Non Stop

Now On Air

Non Stop

10:00 12:00


Favoriete 40 Top 5

 • Chart track

  1

  -1

  Más más más

  Rolf Sanchez

 • Chart track

  2

  3

  Head & Heart

  Joel Corry ft. Mnek

 • Chart track

  3

  0

  De overkant

  Suzan & Freek & Snelle

 • Chart track

  4

  3

  Kings & queens

  Ava Max

 • Chart track

  5

  2

  Let's love

  David Guetta & Sia


×