Current track

Title

Artist


Zondag

RnBeats

00:00Zondag

00:00Zondag

Zaterdagavond & zondagnacht hoor je RNBeats op Favoriet FM. Twee uur lang de beste dance samengesteld door Daniël Kamps.

Learn more

01:00Zondag

Zaterdag op zondagnacht hoor de Favoriete 40 non-stop. Hoorde je een leuke plaat zaterdagmiddag/avond in de reguliere Favoriete 40, die Chris draaide, maar zei hij er wat tussendoor? Geen probleem. Nu hoor je alle hits nog een keer in dezelfde volgorde, maar dan non-stop. De Favoriete 40 vind je hier.  

Learn more

Non Stop

04:00Zondag

04:00Zondag

Jouw Favoriete hits, Non stop!

Learn more

Favoriet Jukebox

08:00Zondag

08:00Zondag

[...]

Learn more

Jam Sessions

10:00Zondag

10:00Zondag

1x per maand op zondagmorgen hoor je Jam Sessions op Favoriet FM. Het beste jazz programma van de liemers, met soms wat soul en alles wat er tussen zit.

Learn more

Gras Op Je Radio

12:00Zondag

12:00Zondag

Verzoekjes Weetjes Nieuws Het Gras op je Radio weekend-weer-bericht met Daantje Verkeer . . . . . . en natuurlijk de allerlekkerste muziek    

Learn more

Favoriet FM Sport

14:00Zondag

14:00Zondag

Naast goede muziek wordt u op de hoogte gehouden van al het sportgebeuren in onze regio. Je hoeft dus niets te missen van jouw favoriete vereniging. Er zijn live-verslagen van wedstrijden en natuurlijk analyses van trainers en/of spelers. Vast onderdeel in het programma zijn om ongeveer 16.45 uur de uitslagen van het regionale amateurvoetbal. Meer en actuele informatie vind je op de Facebookpagina van Favoriet FM Sport. En vergeet deze niet te liken!

Learn more

Alex Serveert

17:00Zondag

17:00Zondag

Zondag namiddag zal in de meeste huishoudens het avondeten geserveerd worden, Alex wil dit graag muzikaal ondersteunen. Hij stelt zijn muziekprogramma samen met voorkeur voor muziek uit de jaren "70 en "80 maar is niet bang om een tophit uit de huidige tijd te laten horen. Ook een vast onderdeel zijn de uitgaantips in onze regio. Laat je verrassen en stem af op Favoriet.FM Mocht je een verzoeknummer willen horen, of iemand hiermee willen verrassen, stuur dan een mailtje naar:  redactie@rtvfavoriet.nl Vermeldt daarin nummer (Artiest en/of titel) En voor wie het bestemd is. (als er een leuk verhaaltje bij zit hoor je dit vast terug in zijn programma)

Learn more

Live & Undercover

19:00Zondag

19:00Zondag

Jos neemt je mee op een muzikale reis vanaf de jaren 70 tot aan de huidige tijd. Via Rock naar Indiepop tot aan Nederpop en alles er tussen in. Van prachtige en soms unieke live opnames naar heerlijke klassiekers die je wel harder moet zetten! Mooie verhalen achter de bands en/of hun muziek deze nemen we iedere week mee in onze rugzak. Kortom het wordt een muzikale ontdekkingsreis.

Learn more

De Avondklok

21:00Zondag

21:00Zondag

De laatste twee uurtjes van je weekend draait Edwin de mooiste Classics en Ballads. Ook het item ‘De Favoriet FM Keuzeplaat van de week’, waar de luisterraar via zijn facebookpagina: edwin.rijssemus een keuze uit drie Classics kan maken, die dan gedraaid wordt. Verder bespreekt Edwin de uitslagen van de gespeelde voetbalwedstrijden uit de eredivisie van dat weekend, heeft hij leuke uitgaanstip en kijkt hij wie er jarig zijn die zondag. Geregeld neemt hij een gast(en) mee naar de studio die een gezellige ‘draai’ geven aan zijn programma. Dus voor het slapen gaan even Edwin Rijssemus op je radio en tv Ziggokanaal 36. Jij luistert toch ook?

Learn more

All American Now

23:00Zondag

23:00Zondag

Americana programma gepresenteerd door Gerard en Chris met bekende en onbekende artiesten uit alle delen van Amerika. De samenstelling van dit programma wordt gedaan door Gertjan Mussche. Van New Orleans tot Nashville, van Denver tot Kansas en alles wat er tussenin zit. In het programma hoor je elke week “de tweeling”: één titel uitgevoerd door twee verschillende artiesten. Ook komt de “live-plaat” langs en wordt je op de hoogte gehouden met “All American News”. Al met al lekker luisteren naar heerlijke Americana muziek vlak voor het einde van het weekend. Mocht je een verzoekje hebben mail deze dan naar: favorietallamericannow@gmail.com

Learn more
×