Current track

Title

Artist


Zaterdag

00:00Zaterdag

Vrijdagavond de alltimers op Favoriet FM een uur lang de lekkerste classic aan elkaar gemixt door DJ jowie.    

Learn more

Non Stop

02:00Zaterdag

02:00Zaterdag

Jouw Favoriete hits, Non stop!

Learn more

Favoriet Hitarchief

08:00Zaterdag

08:00Zaterdag

[...]

Learn more

De vries in de morgen

10:00Zaterdag

10:00Zaterdag

Begin je zaterdag met: De Vries in de morgen Rond half 11 de nationale autowas plaat. Rond kwart voor 11 de foute plaat. Rond kwart voor 12 Double D: twee Nederlandse of Duitse platen, een combinatie kan natuurlijk ook. Om half 11 en 12 het regio nieuws en weer. In het eerste uur de verjaardagen. In het tweede uur wat gebeurde er in het verleden op deze dag. Wil jij een bijdrage brengen in de uitzending Whatsapp aap de studio of stuur een bericht via Facebook: @devriesindemorgen

Learn more

De Middagmix

12:00Zaterdag

12:00Zaterdag

De Ideale Mix van de muziek van nu, de grijze hit verleden met leuke nieuwtjes! Heb je als vereniging iets te melden? Dat kan! Laat het ons weten zodat we dit kunnen melden aan het publiek. Ook is een interview mogelijk. Natuurlijk kan je ook je gewoon je favoriete plaat aanvragen in de Middag Mix via de Whatsapp of via de mail op rein.roosendaal@rtvfavoriet.nl

Learn more

Weekend Life

14:00Zaterdag

14:00Zaterdag

Zaterdagmiddag geven Peter en Anton jou een fantastisch weekend gevoel op radio en tv. Met leuke rubriekjes, bingo en nieuws uit de wereld van de glitter en glamour. Je hoort het allemaal in Weekend Life bij RTV-Favoriet en RTV-Arnhem.

Learn more

Favoriete 40

16:00Zaterdag

16:00Zaterdag

Chris Jeurissen neemt je mee met de 40 grootste hits uit de Liemers, aangevuld met de nieuwste platen die uitkomen. Rond 18.45 uur de bekendmaking van de nieuwe Lanceerschijf de belangrijkste tip voor de Favoriete 40.

Learn more

Beat It!

19:00Zaterdag

19:00Zaterdag

Zaterdagavond het weekend is weer doormidden! In 2 uurtjes ben jij bijgepraat over de meest nutteloze feitjes, rare hersenspinsels, goeie muziek en de actualiteiten uit de regio. En als je het gevoel hebt dat je iets mist? Dan app of bel je gewoon naar de studio! Of dat nou is om iemand de groeten te doen, te vertellen dat je een nieuwe fiets hebt, een bingo hebt gewonnen of een hele leverworst hebt gegeten vandaag, het kan allemaal!

Learn more

RnBeats

22:00Zaterdag

22:00Zaterdag

Zaterdagavond & zondagnacht hoor je RNBeats op Favoriet FM. Twee uur lang de beste dance samengesteld door Daniël Kamps.

Learn more

DJ Jowie – Rnbeats mix

23:00Zaterdag

23:00Zaterdag

Zaterdagavond 1 uur lang de beste dance hits gemixt door DJ Jowie. Sinds 2006 is Rnbeats mixshow van Dj Jowie op Favoriet FM te horen. Het format van de mix bevat de meeste actuele dance hits van dit moment. Toch zitten er stiekem platen in uit vervlogen tijden.  Ook is er elk jaar op de laatste dag van het jaar een jaarmix met het allerbeste van het afgelopen jaar gemaakt door Dj Jowie. Rnbeats Yearmix. Via de website van RTV Favoriet kan je via uitzending gemist ook nog eens de mixen terug horen of bezoek www.mixcloud/djjowie.nl daar staan ze ook tentoongesteld inclusief de playlisten en cd layer.

Learn more
×