Current track

Title

Artist


Woensdag

Non Stop

00:00Woensdag

00:00Woensdag

Jouw Favoriete hits, Non stop!

Learn more

A12 Onderweg

08:00Woensdag

08:00Woensdag

Gepresenteerd door Adrienne, Eelco, Niels & Michel Het laatste nieuws uit de regio, verkeersinformatie en jouw favoriete muziek.

Learn more

Non Stop

10:00Woensdag

10:00Woensdag

Jouw Favoriete hits, Non stop!

Learn more

11:00Woensdag

Met onder andere: Update vanuit de liemerse gemeenten Zorgkanjers in het zonnetje Hoe gaat het met de horeca in de Liemers?

Learn more

De Middag

14:00Woensdag

14:00Woensdag

Infotainment programma met actuele berichten uit binnen- en buitenland, de cultuuragenda, opmerkelijk nieuws en lokaal/regionaal nieuws. Ook zijn themaprogramma’s te horen als de actualiteit daarom vraagt. Dit alles wordt afgewisseld met actuele  hits uit de Favoriete 40 en de beste muziek uit 4 decennia popgeschiedenis. Met speciale aandacht voor “De Plaat en zijn geschiedenis”. Geselecteerde muziek uit de hitlijsten waarbij in kort iets wordt verteld over de geschiedenis van het nummer. Mocht je de geschiedenis willen horen van jouw favoriete nummer stuur dan een mail naar redactie@rtvfavoriet.nl onder vermelding van De Middag

Learn more

Favoriet in de spits

16:00Woensdag

16:00Woensdag

Gepresenteerd Anton (MA - DI - DO), Peter (WO)

Learn more

Studio T&W

19:00Woensdag

19:00Woensdag

Tristan neemt je mee naar de grote platenkast van Favoriet FM op zoek naar iconische albums. Van zo’n iconisch album draait hij een liedje die je eigenlijk nooit hoort op de radio, want op zo’n album staan meer mooie liedjes dan alleen de grote hits! Willy heeft haar eigen vijf minuten, waarin ze haar liefde voor muziek uit. We duiken de Songfestival-geschiedenis in. Duits, Nederlands en natuurlijk ook Engelse muziek, alles komt voorbij!

Learn more

Avonduren

21:00Woensdag

21:00Woensdag

Elke maandag t/m donderdagavond hoor je de avonduren op Favoriet FM. Als de kinderen op bed liggen en er toch niets op televisie is, geniet je van de lekkerste muziek. Ook blijf je op de hoogte van het nieuws uit de regio.  De nieuwe binnenkomers, stijgers, en top 10 van de Favoriete 40 wordt besproken en gedraaid. Ook hoor je even voor tienen een disco-dance-classic. Na elven is het vaste recept de twee-van-een. Twee tracks van dezelfde artiest. Ook zul je veelal de jarige artiesten horen die die dag jarig zijn. En verder nog avonturen in de avonduren.....  Meer en actuele informatie vind je op de Facebookpagina van de Avonduren.  Op maandag & donderdag hoor je Rein Roosendaal.

Learn more

Zen Radio

23:00Woensdag

23:00Woensdag

[...]

Learn more
×