Current track

Title

Artist


Vrijdag

Non Stop

00:00Vrijdag

00:00Vrijdag

Jouw Favoriete hits, Non stop!

Learn more

A12 Onderweg

08:00Vrijdag

08:00Vrijdag

Gepresenteerd door Adrienne, Eelco, Niels & Michel Het laatste nieuws uit de regio, verkeersinformatie en jouw favoriete muziek.

Learn more

Non Stop

10:00Vrijdag

10:00Vrijdag

Jouw Favoriete hits, Non stop!

Learn more

De zwart in de middag

12:00Vrijdag

12:00Vrijdag

Van maandag tot vrijdag als je lunch begint, hoor je op Favoriet: De zwart in de middag.

Learn more

De Middag

14:00Vrijdag

14:00Vrijdag

Infotainment programma met actuele berichten uit binnen- en buitenland, de cultuuragenda, opmerkelijk nieuws en lokaal/regionaal nieuws. Ook zijn themaprogramma’s te horen als de actualiteit daarom vraagt. Dit alles wordt afgewisseld met actuele  hits uit de Favoriete 40 en de beste muziek uit 4 decennia popgeschiedenis. Met speciale aandacht voor “De Plaat en zijn geschiedenis”. Geselecteerde muziek uit de hitlijsten waarbij in kort iets wordt verteld over de geschiedenis van het nummer. Mocht je de geschiedenis willen horen van jouw favoriete nummer stuur dan een mail naar redactie@rtvfavoriet.nl onder vermelding van De Middag

Learn more

Peters Weekend

16:00Vrijdag

16:00Vrijdag

Vrijdagmiddag lekkere muziek om je weekend goed van start te gaan. In het programma hoor je ook opmerkelijke berichten, bijzonder nieuws van Arie Storm, de laatste showbizz roddels en het laatste nieuws van de dag!

Learn more

Weekend Warming Up

18:00Vrijdag

ShowEugenevandeSchuur

18:00Vrijdag

Tijdens het begin van het weekend is iedereen vrolijk, blij, opgetogen, kortom het ‘vrije’ gevoel wat je waarschijnlijk wel kent. Je kunt dit allemaal nog veel mooier maken door op vrijdagavond af te stemmen op Favoriet FM en middels de Facebookpagina van dit programma, of stuur een app naar ons nummer 031633333, jouw favoriete plaat door te geven, waar jij écht het weekendgevoel van krijgt. Laat het weten en je bent vrij om er een klein verhaaltje bij te plaatsen, zodat het nog meer persoonlijk wordt. Tevens kun je van 20.30 tot 21.00 uur jouw 6 favoriete platen laten draaien tijdens 'De Lijst Van...(een luisteraar)'. dit door via de Messenger op de Facebookpagina van Favoriet FM. Zet er je mailadres bij, dan krijg je een bericht terug met de datum waarop jouw lijst te horen is.

Learn more

Graafwerkzaamheden

20:00Vrijdag

20:00Vrijdag

Vrijdagavond hoor je John de Graaf op Favoriet FM met het meest chaotische programma van dit station. John draait jouw favoriete muziek, heeft tijd voor een triootje en natuurlijk de Gallische graafplaat.

Learn more

Freaky Friday!

22:00Vrijdag

22:00Vrijdag

[...]

Learn more
×