Current track

Title

Artist


Steinmar Polman

Vanaf mei 2014 zit ik bij RTV-Favoriet. In die tijd begon ik met de basisopleiding voor radio DJ bij Ronald Kooreman. Dat heb ik volbracht en stroomde zo door naar mijn eerste Jam Sessions. Dit heb ik de eerste 4 jaar alleen gedaan samen met Jan-Wim Woud die het programma presenteert (tot heden). In de jaren er na heb ik bij meer programma’s geholpen waar onder Kijk op de samenleving en Favoriet sport. (en nog steeds)

Sinds 2019 ben ik ook aan het mee helpen tijdens het opbouwen en/of fotograferen tijdens een live uitzending op locatie. (tot begin 2020)

Afgelopen jaar (2020) zijn we ook begonnen met het oppakken van de opleidingen voor radio dj. Dit doe ik samen met Chris Jeurissen. Ook heb ik het afgelopen jaar een film/slide show gemaakt omtrent het 30 jarig bestaan van RTV Favoriet met nog nooit vertoond beeldmateriaal en audio. Hier heb ik veel plezier aan gehad en ben er trots op dat ik dit heb mogen doen. Afgelopen jaar heb ik zelf een programma mogen maken & schuiven op de zaterdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur. (tot eind oktober 2020) Dit was super leuk om te doen en ik merkte dat radio dj zijn meer inhoudt dan het alleen maar praten tegen een microfoon en knopjes indrukken. (je leert altijd wat bij de radio)

Ik heb de eerste uren (2e/3e) van dit jaar, 2 uur lang een programma mogen maken van bekende nummers in remix jasje. (dit was een droom die uitkwam) Ik help ook de redactie waar nodig en maak foto’s voor de website. Kortom, alles samengevat, zit ik niet stil bij RTV-Favoriet!×