Current track

Title

Artist


Adverteren

RTV Favoriet
RTV Favoriet is de regionale omroep van De Liemers en regio Doesburg. Je kunt RTV Favoriet ontvangen van groot Arnhem tot Emmerich (Duitsland) op 94.0 FM en in Doesburg en de wijde omgeving op 104.9 FM. Met 140.000 luisteraars per week zijn wij hét middel om jouw product of dienst kenbaar te maken in het uitzendgebied.

Lang en vaak
RTV Favoriet brengt elke dag hits, classics en regionieuws. 24 uur per dag. Speciaal voor jouw regio. De RTV Favoriet luisteraar is trouw en luistert lang en vaak. Gemiddeld wordt er door een luisteraar drie uur per dag naar RTV Favoriet geluisterd.

Doelgroep
Dankzij de zeer brede en gevarieerde programmering is een commercial voor een specifieke doelgroep bij ons mogelijk. Onze dagelijkse programmering richt zich op luisteraars tussen 18 en 55 jaar. Onze themaprogramma’s zenden wij op geselecteerde tijdstippen uit. Zo kun je adverteren bij programma’s die het beste bij jouw bedrijf passen.
Wij kunnen jouw advertentie inplannen op de door jouw gewenste tijden. Wil je liever dat jouw boodschap tijdens een 50+-programma te horen is? Of misschien tijdens het sportprogramma, de spits of bij een jongerenprogramma? Geen probleem. Het kan allemaal.

Business-to-Business
Veel bedrijven twijfelen erover of zij wel moeten adverteren op de radio, omdat hun product/dienst bestemd is voor business-to-business en niet business-to-consumer. Gezien het brede luisterpubliek, waaronder ook (startende) ondernemers, is adverteren bij RTV Favoriet het geschikte medium bij uitstek om ook business-to-business te adverteren.

Business-to-Consumer
Iedereen luistert naar de radio. Of je parfum, schoenen, auto’s of bruidsjurken verkoopt, er luisteren altijd potentiële klanten. De commercial richt zich op jouw klanten door de juiste combinatie van inhoud en tijdstip van uitzenden.

Waarom adverteren op de radio?
– Groot bereik
– Relatief goedkoop
– Lokaal sterk
– Selectief
– Geen zapmedium en daardoor langere luistertijden
– Flexibel en snel inzetbaar

Tijd voor een verstandige stap?
Bel voor vrijblijvende informatie met onze sales-afdeling.
0316 – 342 242
penningmeester@rtvfavoriet.nl

×

Powered by WhatsApp Chat

×