Current track

Title

Artist


Straten bij Sterrenschool op de schop

Written by on 13 oktober 2021

Van maandag 18 tot en met vrijdag 29 oktober past de gemeente Zevenaar de inrichting van de kruising van de Vondellaan, Guido Gezellestraat en Huygenslaan aan. Tijdens de werkzaamheden zijn deze straten afgesloten voor het verkeer. Er zijn omleidingsroutes aangegeven
Door de uitbreiding van de Sterrenschool in de Guido Gezellestraat is de verkeerssituatie veranderd. De gemeente Zevenaar past de inrichting aan om een goede doorstroom van het verkeer te bevorderen. Ook komt er een veiligere oversteek voor de schoolgaande kinderen.
De wegen zijn twee weken afgesloten voor het (auto)verkeer. De woningen, bedrijven en de school blijven bereikbaar. Er zijn omleidingsroute aangegeven, onder andere via de Ringbaan Zuid.


Continue reading

×

Powered by WhatsApp Chat

×