Current track

Title

Artist


Lokaal Sportakkoord Zevenaar

Written by on 17 september 2021

Vandaag start de NOC*NSF Nationale Sportweek. Tijdens deze sportweek benadrukt men het belang van sporten en bewegen nog eens extra. Dit is natuurlijk een mooi moment voor de stuurgroep van het Lokaal Sportakkoord Zevenaar om de eigen website te lanceren èn onder de aandacht te brengen bij de inwoners, instellingen, verenigingen en scholen van de gemeente Zevenaar. Met de nieuwe website wil de stuurgroep graag iedereen inspireren en motiveren om zich aan te sluiten bij het Lokaal Sportakkoord Zevenaar. De ambitie van het Lokaal Sportakkoord Zevenaar is: “Een leven lang plezier in sport en bewegen voor alle inwoners van de gemeente Zevenaar”. Op de nieuwe website kan de bezoeker allerlei informatie vinden over de thema’s, de bijbehorende projecten en de betrokken partijen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website van het Lokaal Sportakkoord Zevenaar https://www.sportakkoordzevenaar.nl/.


Continue reading

×

Powered by WhatsApp Chat

×