Current track

Title

Artist


Kermiscarrousel in Groessen

Written by on 8 september 2021

Geen normale kermis. Geen schuttersfeest. De pandemie maakt grote meerdaagse feesten nog steeds onmogelijk. Maar op zondag 19 september zal het niet stil zijn in Groessen. Schutterij EMM en de stichting Das Groessen hebben samen de Kermiscarrousel bedacht. Waar het hele dorp aan mee kan doen.
“Voor het tweede achtereenvolgende jaar gaat het schuttersfeest helaas niet door”, vertelt voorzitter John de Lorijn van Schutterij EMM Groessen. “Er komen wel attracties op het Schuttersplein te staan, maar het tentfeest met alle bijbehorende tradities hebben we helaas moeten afgelasten. Toch wilden we iets doen. Daarom hebben we de stichting Das Groessen gevraagd mee te denken. Met als resultaat de Kermiscarrousel.


×

Powered by WhatsApp Chat

×