Current track

Title

Artist


Kermiscarrousel: geef je op!

Written by on 8 september 2021

Nog meer locaties in Groessen en een toenemend aantal teams dat zich aanmeldt. De eerste Kermiscarrousel, die in plaats komt van het gewone schuttersfeest, valt in de smaak. Tot en met maandag 13 september kunnen belangstellenden zich opgeven, waarna het gloednieuwe event zondag 19 september om 11 uur van start gaat. De pandemie maakt grote meerdaagse feesten nog steeds onmogelijk. Er komen wel kermisattracties te staan in het dorp, maar het vierdaagse ‘tentfeest’ gaat niet door. Wel wordt alle Groessenaren gevraagd de schuttersvlag uit te hangen om toch wat kleur aan het kermisweekeinde te geven. En daarnaast hebben Schutterij EMM en de stichting Das Groessen samen een unieke Kermiscarrousel bedacht. Waar het hele dorp aan mee kan doen.


Continue reading

×

Powered by WhatsApp Chat

×