Current track

Title

Artist


Binnenstad van Zevenaar trakteert

Written by on 19 juli 2021

Wie komende weken iets koopt bij een winkelier in de binnenstad van Zevenaar, maakt kans op een gratis consumptie. Tot en met zondag 15 augustus geven winkeliers bij elke aankoop een kansmakend kraskaartje mee. De ondernemers in het stadshart van Zevenaar zijn nog steeds erg blij dat ze hun klanten weer mogen ontvangen. Met deze traktatie willen ze dat nog een keer laten blijken.

Elk winnend kraskaartje betekent een gratis consumptie ter waarde van 5 euro bij een horecaondernemer in het stadshart van Zevenaar. Welke 25 horecagelegenheden meedoen, staat achter op het kraskaartje. De actie geldt niet bij aankopen in een van de supermarkten, maar wel in alle andere winkels in het stadshart.


×

Powered by WhatsApp Chat

×