Current track

Title

Artist


Opstapplaatsen leerlingenvervoer van de baan

Written by on 23 juni 2021

Ouders in de gemeente Duiven met kinderen op het speciaal onderwijs zijn blij en halen opgelucht adem. Namelijk kregen zij het goede bericht dat de invoering van opstapplaatsen voor het leerlingenvervoer komend schooljaar niet door gaat. Ze worden, net als nu, thuis opgehaald en teruggebracht. Dat is dinsdagavond besloten tijdens de gemeenteraad vergadering. Bij ouders in Duiven en Westervoort waren grote zorgen ontstaan over de plotselinge wijziging in het leerlingenvervoer. De twee gemeenten werken gedeeltelijk samen en hebben dezelfde regels voor leerlingenvervoer. Onlangs kregen ouders ineens te horen dat vanaf volgend jaar gebruik gemaakt zou worden van opstapplaatsen. Maar dat is dus nu van tafel.


×

Powered by WhatsApp Chat

×