Current track

Title

Artist


Nationale week zonder vlees

Written by on 4 maart 2021

Van 8 tot en met 14 maart 2021 is het de Nationale Week Zonder Vlees. Dit jaar is provincie Gelderland partner van dit initiatief. Onze provincie heeft verschillende ambities gesteld om van Gelderland een schone, groene en toekomstbestendige leefomgeving te maken door de risico’s en gevaren van klimaatverandering tegen te gaan en de circulaire economie verder te ontwikkelen, waarbij minder afval wordt geproduceerd en we efficiënter met grondstoffen omgaan.

Doe mee en eet een hele week iets minder tot geen vlees. Probeer het eens, het is echt lekker en wie weet bevalt het zo dat u vaker zo gaat eten. Kijk op de website https://weekzondervlees.nl voor meer informatie en vele lekkere, gezonde recepten.

Samen op weg naar een groen, schoon en toekomstbestendig Nederland!


×