Current track

Title

Artist


Tijdelijk fietspad zo goed als klaar

Written by on 2 maart 2021

Het tijdelijke fietspad van het dorp Spijk richting Zevenaar is zo goed als klaar. Het laatste stuk langs de dijk word voorzien van beton. Eigenlijk zou het afgelopen zomer al gereed zijn, maar een bezwaarmaker gooide roet in het eten. Na verschillende gesprekken met de gemeente werd het bezwaar ingetrokken, al waren er toen inmiddels weer een paar maanden vestreken. Nu eindelijk het hoge water weg is en het niet meer vriest, kan het beton gestort worden. Het betonnen pad moet nog een paar weken uitharden. Ook wordt er nog verlichting geplaatst. Over een maand kan het fietspad in gebruik gemaakt worden. Het fietspad wordt aangelegd voor vijf jaar, daarna komt er een definitieve fietsroute. De inwoners van Spijk strijden al jaren voor een veilige fietsroute van hun dorp naar omliggende plaatsen


×