Current track

Title

Artist


Plannen Rotra/Ubbink te gortig

Written by on 22 februari 2021

De nieuwe uitbreiding van de  Doesburgse bedrijven Rotra en Ubbink aan de Verhuellweg moet een vette injectie geven in het stadje en meer werkgelegenheid bieden.  Inmiddels hebben de bedrijven de nieuwe uitbreidingsplannen gepresenteerd, maar de inwoners van het Hanzestadje zijn er niet zo blij mee en nu ook een aantal politieke partijen. Met name PvdA en Groenlinks vinden het te extreem. Rotra en Ubbink willen hun bedrijventerrein flink uitbreiden. Zo willen zij de lengte van de loskade verdubbelen en komt er een tweede kraan van 30 meter hoog. Ook gaan een groot deel van de huidige gebouwen tegen de vlakte om plaats te maken voor 22 meter hoge opslagloodsen. De klagende partijen zien graag een aangepaste versie en geven aan dat een beperkte groei wel bespreekbaar is.


×