Current track

Title

Artist


Boemelburcht laat zich niet kisten!

Written by on 10 februari 2021

Was het vorig jaar de storm die het carnavalsfeest teisterde, dit jaar probeert corona het carnavalsfeest lam te leggen. En dat is nu precies wat de Zevenaarse Boemelburcht met Carnaval niet willen. Om deze reden hebben de Vrienden van Carnaval in Boemelburcht (buutengewoon.nl) een alternatieve agenda gemaakt voor het Zevenaars Carnaval. Van zaterdag 13 tot en met zondag 21 februari is het mogelijk om een Carnavalsspeurtocht te lopen door het centrum van Zevenaar. Op 33 plekken hangt een poster met daarop de vraag. Op de poster staat tevens een QR code waarmee de vraag ook digitaal gesteld wordt in de vorm van een videoboodschap door een bekende Boemelburger. Dit jaar krijgt de Carnaval in Zevenaar ondanks dat er geen optocht is toch nog een beetje kleur. Kijk op de website van de boemelburcht voor meer informatie.


×