Current track

Title

Artist


Basisscholen Liemers wel/niet open

Written by on 8 februari 2021

De winterse omstandigheden maken het de basisscholen in De Liemers lastig om weer volledig het lesrooster te draaien. Maandag 8 februari bleken er ook in De Liemers verschillende basisscholen niet open te kunnen gaan.

Er is veel overleg tussen de 23 scholen onderling via de Stichting Liemersnovum Zevenaar. (Samenwerkingsverband passend onderwijs). De belangrijkste reden waarop een beslissing genomen moet worden is de kleurcode welke door het KNMI wordt afgegeven.

Maar ook leerkrachten die door winterse omstandigheden niet naar de school kunnen komen of ziekte spelen hier een belangrijke rol in.

Alle scholen informeren de ouders tijdig over de mogelijkheid om hun kind(eren) naar school te brengen. De verwachting is dat dinsdag 9 februari de meeste scholen weer hun lessen zullen kunnen geven.


×