Current track

Title

Artist


Zevenaar in de sneeuw

Written by on 7 februari 2021

Er was al een hele week voor gewaarschuwd, het gaat sneeuwen!

Zaterdagavond rond 23.00 uur vielen de eerste vlokken en wie zondagochtend naar buiten keek zag een echte witte wereld. De NS liet zondag haar dienstregeling voor wat het was en stopte met de inzet van treinen. Het autoverkeer werd geadviseerd zo min mogelijk de weg op te gaan.

Dat leverde ongewone maar prachtige plaatjes op. Zondagmiddag 7 februari, op wat normaal het drukste kruispunt in Zevenaar is, bleek het nu bijna een autoloze zondag te zijn.

Toch een extra waarschuwing voor maandagochtend als je de weg weer op moet, ondanks het vele werk van al die mensen die vrachtwagens vol zout op zoveel mogelijk wegen strooien: pas op het is en blijft soms verraderlijk glad!


Continue reading

×