Current track

Title

Artist

Background

Sinterklaas

Written by on 13 november 2020

Eindelijk! Het is weer zover! Na maanden wachten en lijstjes maken komt Sinterklaas weer naar ons land om de kindjes te verwennen met de leukste cadeautjes. Alleen is er dit jaar nogal een probleem: Corona…hoe moet dat nou? We mogen niet met z’n allen tegelijk de goedheiligman verwelkomen, dus hoe zal de sint dat gaan aanpakken? Hij kan toch moeilijk zijn stoomboot weer omdraaien en teruggaan naar Spanje, en wat moet hij dan met al die pepernoten, chocoladeletters en die hele stapels speelgoed?

Er schijnt iets aan de hand te zijn in Arnhem: de Sint komt daar in het geheim aan? Maar hoe dan? Heeft de Regelpiet alles wel goed voor mekaar? Op Omroep Gelderland kunnen jullie zaterdag om 14.00 of 16.25 meekijken met dit grote avontuur!

Heeeeel veel plezier lieve ukkies! En geniet van alle moois en lekkers.

 

Afzender: de computerpiet


×