Current track

Title

Artist


Woningmarkt staat op knappen

Written by on 22 oktober 2020

De woningmarkt staat onder grote druk. Huizen staan steeds korter te koop, waarbij de prijzen stijgen. Voor de toekomst zijn er onvoldoende concrete plannen om die problemen op te lossen.  Onlangs sloten achttien gemeenten in de regio een woondeal met het Rijk om de markt vlot te trekken. Tot 2030 moeten er 35.000 woningen bijkomen, zo werd afgesproken. Met de plannen die er liggen, zou dat kunnen. Maar te veel daarvan zijn nog niet concreet, waarschuwen de onderzoekers, en moeten volgens hen bovendien naar voren worden gehaald. Ook zijn er regionale verschillen. In Nijmegen en omstreken zouden er ruim voldoende plannen zijn, maar in de omgeving van Arnhem en de Liemers niet.

Tagged as

Continue reading

×