Current track

Title

Artist


Baby overleden bij frontale botsing

Written by on 14 oktober 2020

Bij een ongeval tussen een ambulance en een personenauto is maandagmiddag een baby van 6 maanden overleden. Een 32-jarige vrouw uit Emmerik reed van Rees richting Emmerik. Ze sloeg linksaf en kwam in botsing met een ambulance die uit Kleef kwam. De vrouw zat met haar drie kinderen (zes maanden, drie en zes jaar) in de auto. De moeder en de driejarige raakten ernstig gewond en werden met een traumahelikopter naar het ziekenhuis zijn gevlogen. Het zesjarige kind raakte ook ernstig gewond en kon met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden.
De ingevlogen artsen konden niet voorkomen dat de baby op de plaats van het ongeval overleed. De 58-jarige bestuurder van de ambulance raakte lichtgewond, maar heeft zich direct na de aanrijding ingezet om de gewonden te verzorgen.


×

Powered by WhatsApp Chat

×