Current track

Title

Artist


Beetje kermis gevoel in Herwen

Written by on 14 september 2020

De kermis in Herwen kon dit jaar ook geen doorgang vinden vanwege corona maar de vindingrijke bestuursleden vonden toch een veilige manier om de inwoners van het dorp de kermiskriebels te bezorgen. Zondagmiddag kreeg de jaarlijkse dijkentocht toch doorgang. De Schutterij vrede en vriendschap liep samen met muziekvereniging st. Cecilia en het mooie koningspaar Mart en Sonja Koenen de tocht over de dijken maar wel met 1,5 meter afstand van elkaar  en zo kregen de inwoners toch het kermisgevoel. Bbq’s werden uit de schuur getrokken, er gingen kermistafels samen uit eten en er werden wat biertjes samen gedronken. Kermis 2020 werd een hele bijzondere al hopen de inwoners wel dat de kermis in 2021 gewoon in de Cluse gehouden kan worden.


×

Powered by WhatsApp Chat

×