Current track

Title

Artist


Hein naar de finale

Written by on 14 september 2020

De 73-jarige Hein Migchelbrink uit Ruurlo is vrijdagavond tot in de finale van The Voice Senior gekomen De zanger is de legendarische frontman van de Achterhoekse band The Spitfires

Migchelbrink trad vrijdag op met het nummer My Special Prayer van Percy Sledge. De bijzondere man werd door zijn coach Gerard Joling meegenomen naar de finale die op 18 september live uitgezonden zal worden. Vanwege zijn jarenlange podiumervaring bracht hij zijn uitvoering op zijn eigen bijzondere manier.

De nummers die Migchelbrink ten gehore brengt in het programma van RTL verschillen enorm van zijn eigen repertoire. De Achterhoeker is in Nederland vooral bekend van nummers Links van VarsseveldDe motorboot en De bek vol vlaai.

Het is nog niet bekend wat hij vrijdag ten gehore brengt.


×

Powered by WhatsApp Chat

×