Current track

Title

Artist


Zomer Revue in Horsterpark!

Written by on 10 september 2020

Van 17 t/m 20 september staat in het mooie Horsterpark te Duiven de Zomer Revue. Met elke avond een afwisselend programma van dans, cabaret, zang, illusie, burlesque, theater en live muziek. Een avond vol cultuur en gezelligheid. Met optredens zoals Steven Kazan en Ingrid Simons en nog vele anderen. Een avond waar verbazing en verrassing centraal staan. Geniet ondertussen van een lekker hapje & een drankje.

In het prachtige openluchttheater heb je de keuze uit 3 rangen. Twee rangen in de openlucht en een overdekte viprang met mooi opgedekte tafels. Ga je voor een luxe overdekte vip ervaring met een lekker welkomstdrankje en lekkere zoutjes of voor het avontuurlijke genieten onder de heldere hemel? Waar je ook zit: je zit altijd up en close met jouw favoriete artiest.

Alles is Corona proof! Met per show zitplaatsen voor 200 bezoekers.

Voor tickets en informatie: zomerrevue.nl

Ticketprijzen vanaf € 33,50

Elke avond is er een spectaculaire show van 19.30 – 22.45 uur.
Inloop is vanaf 18.30 uur.


Continue reading

×

Powered by WhatsApp Chat

×