Current track

Title

Artist

Background

Geen Huissense kermis wel ‘Deutsche Mittag’

Written by on 7 september 2020

De kermis in Huissen is vanwege corona afgelast, maar de traditionele ‘Deutsche Mittag’ gaat gewoon door. Die heeft plaats in De Buitenpoort. Ook is er een Duitse avond en is altijd op kermiszondag 27 september en wel van 13.00 tot 17.00 uur. De Duitse avond is de avond ervoor en duurt van 19.00 tot 23.00 uur.

Maximaal 99 personen zijn vanwege de coronamaatregelen toegestaan, de organisatie ziet erop toe dat ze anderhalve meter afstand bewaren. Verder zijn er looproutes voor toiletbezoek en worden de feestvierders geacht te blijven zitten.

De pullen bier en glazen en flessen wijn worden aan tafel geserveerd. De Buitenpoort zegt over een uitstekend lucht verversingssysteem te beschikken.


×