Current track

Title

Artist


Weekend weerbericht

Written by on 21 augustus 2020

Het einde van de hittegolf lijkt nu toch echt zeer nabij te zijn. Werd het vandaag nog erg warm met in onze regio temperaturen van rond de 30 graden, morgen is het toch echt klaar en staan we aan het begin van een koele en wisselvallige periode.

In de nacht van vrijdag op zaterdag daalt het kwik langzaam naar zo’n 17/18 graden. Zaterdag zal, zoals het er nu naar uitziet, op een enkele bui na droog te blijven en wordt het met een maximumtemperatuur van 23 graden heel veel koeler, maar door het af en toe doorbrekende zonnetje toch aangenaam.

Na een iets koelere nacht van rond de 15 graden komt het kwik zondag niet hoger dan 21 graden, is het wisselend bewolkt en kan er af en toe een bui vallen.

De dagen na het weekend schommelt de temperatuur tussen de 20 en 23 graden, wisselen zon en wolken elkaar af en blijft de kans op een bui aanwezig.

 

Heel fijn weekend!


Continue reading

×

Powered by WhatsApp Chat

×