Current track

Title

Artist


Kermis Duiven toch van start

Written by on 11 augustus 2020

Morgen begint de kermis in Duiven en duurt tot en met 16 augustus. Er is besloten om één grote kermis voor Duiven, Groessen en Loo tegelijkertijd te houden, waarbij de coronamaatregelen worden gevolgd om de veiligheid van de bezoekers zoveel mogelijk te kunnen waarborgen.

Ook is er op zaterdag 15 augustus van 13.00 tot 14.00 een prikkelvrij uur. Dit betekent minder muziek en lichten en de attracties draaien op een lagere snelheid, speciaal voor kinderen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie of een andere lichamelijke/geestelijke beperking, die wel graag de kermis willen bezoeken maar dit door hun moeite met prikkels niet kunnen. Uiteraard is iedereen in dat uur welkom, maar licht en geluid zijn een stuk minder dan normaal.

Druk op de kermis? Vermijd de drukte en kom dus liever op een ander tijdstip.


×

Powered by WhatsApp Chat

×