Current track

Title

Artist


Konikpaarden Loowaard

Written by on 8 augustus 2020

Zaterdagochtend en het wordt snikheet, dus wat is de perfecte oplossing? Naar Loo toe, heerlijk aan het strandje bij Loowaard onder een parasol genieten van zon en water.

Gelukkig was het niet te druk en kon iedereen op verantwoorde manier afkoelen in het prachtig heldere water, waar de vele jonge vissen duidelijk zichtbaar rondzwommen en vele zoetwatermosselen sporen op de bodem achterlieten tijdens het verplaatsen.

En…wat nog leuker is….je kunt daar zomaar visite krijgen. Niet zozeer van mensen, maar van de konikpaarden die daar vrij mogen leven. Een bijzondere, spirituele ervaring, zeker als een veulen je komt besnuffelen. Toch is het ook wel een beetje intimiderende ervaring en blijft het altijd uitkijken, het blijven halfwilde dieren en kan mama of papa maar zo besluiten dat je gevaarlijk bent.


×

Powered by WhatsApp Chat

×