Current track

Title

Artist


LCAaward dit jaar op een andere wijze

Written by on 29 juni 2020

(maandagavond 29 juni vanaf 19.00 uur!)

https://www.youtube.com/watch?v=5G1b31yXv1U&feature=youtu.be

Dit jaar reiken we de Awards op een Coronaveilige wijze uit. Dat is de reden dat u dit jaar geen uitnodiging hebt gehad.We hopen natuurlijk dat alles goed is en dat u er volgend jaar weer bij kunt zijn. Meekijken kan wel, volg onderstaande link en kijk naar onze zeven kandidaten , maandag 29 juni van 19.00 tot ongeveer 22.30.

Dit jaar reiken we de Awards op een Coronaveilige wijze uit. Dat is de reden dat u dit jaar geen uitnodiging hebt gehad.We hopen natuurlijk dat alles goed is en dat u er volgend jaar weer bij kunt zijn. Meekijken kan wel, volg onderstaande link en kijk naar onze zeven kandidaten , maandag 29 juni van 19.00 tot ongeveer 22.30.

Delen van het programma kijken kan ook.  Kent u een van de kandidaten , Lieke Meertens, Nienke Gollenbeek,  Wessel Haverkamp, Sjoerd Kuiper, Linn Padberg, Lotte Reintjes of Jill Wijnbergen vraag dan even hoe laat ze te zien zijn.


×