Current track

Title

Artist


Kermis Zevenaar gaat toch nog door!

Written by on 29 juni 2020

De Zevenaarse kermis gaat dit jaar toch nog door. In eerste instantie was het afgelast vanwege de coronacrisis, maar gaat komende weekend alsnog plaats vinden voor de kermis liefhebbers. Uniek want het is de eerste kermis van dit seizoen in ons land.

De gemeente Zevenaar gaat nu in een snel tempo kijken hoe het terrein bij de Oude Doesburgseweg veilig ingericht kan worden. Zo worden er looproutes aangegeven en komen er twee gescheiden in- en uitgangen. De exploitanten zorgen er daarnaast voor dat bezoekers voldoende afstand kunnen houden in de wachtrij en de attractie.

De kermis, die van vrijdag 3 juli tot dinsdag 7 juli wordt gehouden, is vanwege de korte voorbereidingstijd soberder dan andere jaren. Zo is er geen loterij of afsluitend vuurwerk. Wel komen nagenoeg alle vaste exploitanten naar Zevenaar.


×