Current track

Title

Artist


FAVORIET’S WEEKENDWEERBERICHT

Written by on 26 juni 2020

Vrijdagavond is het half tot zwaarbewolkt en is er kans op stevige regen- en onweersbuien, mogelijk met hagel, windstoten en veel regen in korte tijd.

We gaan opnieuw een plakkerige nacht tegemoet met minima rond 21 graden.

De zaterdag begint wisselend bewolkt met in de loop van de ochtend opnieuw kans op regen- en onweersbuien die opnieuw flink tekeer kunnen gaan met plensbuien, hagel, onweer en windstoten. Later op de dag trekken de buien naar het noordoosten weg en komt er weer meer ruimte voor de zon, al kan er plaatselijk nog wel een bui vallen. De wind is matig in het binnenland. De temperatuur zal overdag uiteindelijk rond de 25 graden uitkomen. In de avond kunnen er weer enkele buien vallen en ’s nachts koelt het af naar ongeveer 16 graden.

Zondagochtend is het bewolkt en is er kans op een buitje. ’s Middags komt de zon er ook regelmatig bij maar blijft er kans op een bui. Met een maximumtemperatuur van 22 graden overdag en 13 graden ’s nachts is het weer heel normaal voor deze tijd van het jaar.

Volgende week blijft de temperatuur overdag rond de 21/22 graden schommelen en kan er regelmatig een bui vallen.


×

Powered by WhatsApp Chat

×