Current track

Title

Artist


Bongerdbühne Groessen

Written by on 26 juni 2020

Een mooie boomgaard, stapels fruitkisten en een groep artiesten, geluidsmannen en producenten die door de coronacrisis op “pauze” staan vormen samen een openluchttheater met 15 privéloges met plek voor één of twee personen uit één huishouden. Het is bovendien mogelijk om een borrelarrangement te bestellen.

Marlijn is op 4 juli de eerste artieste die zal optreden. Zij brengt nummers van haar eigen soloalbum ten gehore, waar verhaal en stem bij elkaar komen.

Op 5 juli kunnen liefhebbers van de muziek van David Bowie genieten van Sven Ratke Zingt Bowie. Ratke is één van de beste Bowie-vertolkers die van de meester zelf toestemming heeft gekregen zijn muziek ten gehore te brengen.. Samen met pianist Christian Pabst zorgt Ratke voor een prachtige voorstelling vol prachtige muziek en fantastische verhalen.

Op 11 en 12 juli treedt de Firma Weijland en consorten op. Hun voorstellingen gaan over zonderlinge figuren die eigengereid hun eigen beslissingen nemen.

Bent u nieuwsgierig naar deze voorstellingen? Kijk op www.bongerdbuhne.nl voor nadere informatie over toegangsprijzen, aanvangstijden en reserveren.


×

Powered by WhatsApp Chat

×