Current track

Title

Artist


Online bijeenkomsten leren omgaan met hersenletsel

Written by on 18 juni 2020

Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Bent u vaak moe, vergeetachtig, snel boos of kunt u zich niet meer zo goed concentreren? Dan is de kans aanwezig dat u niet aangeboren hersenletsel heeft (nah).

Dit kan ingrijpende gevolgen hebben, maar u en uw naasten kunnen leren omgaan met de veranderingen. Met een programma van het Regionaal Expertise Centrum (REC) van Siza leert u uw energie goed te verdelen en handig om te gaan met bijvoorbeeld vergeetachtigheid, concentratieverlies en moeite met organiseren. Ook werkt u aan uw fysieke conditie en leert u weer vertrouwd te raken met uw lichaam.

Als het communiceren is veranderd, bijvoorbeeld door afasie, worden u hiervoor handvatten geboden. We bekijken op maat de mogelijkheden, met nadruk op wat wel kan of met tips en training weer beter kan lukken. Het REC werkt hiervoor met modules van Hersenz.

WILT U MEER WETEN OVER WAT ER MOGELIJK IS NA HERSENLETSEL?
Vanwege het corona-virus organiseert het Regionaal Expertise Centrum  Arnhem een online informatiebijeenkomst voor cliënten en naasten in de regio Arnhem. Een behandelaar en een ervaringsdeskundige vertellen tijdens deze online sessie over behandelingsmogelijkheden en zijn beschikbaar voor vragen en uitleg.

Wanneer: maandag 29 juni 2020
Tijdstip: 10.30 uur tot 11.30 uur
Waar: De bijeenkomst is online. Er is beperkt plaats. 
Voor wie: voor mensen met hersenletsel en hun naasten in de regio Arnhem.  

HOE WERKT HET
Wilt u meedoen met de online informatie ochtend op maandag 29 juni van 10.30 uur tot 11.30 uur? Stuur dan een mailbericht naar Resi.harbers@siza.nl
Vermeld in de mail naam, telefoonnummer en postcode.

Meer informatie over de Hersenz behandeling
vindt u op www.siza.nl www.hersenz.nl . ’s Avonds zullen we in ons radioprogramma “Kijk op de Samenleving”, van 19.00 tot 21.00, verder over dit onderwerp praten met mevrouw Geeke Blenk van Siza.


×

Powered by WhatsApp Chat

×