Current track

Title

Artist


Kinderboerderij Rosorum binnenkort beperkt open

Written by on 5 juni 2020

In verband met de Corona maatregelen heeft kinderboerderij Rosorum half maart haar poort moeten sluiten. Nu de maatregelen weer versoepeld zijn, kan de kinderboerderij weer open. Vanaf zondag 14 juni zijn bezoekers weer welkom op woensdag t/m zondag tussen 11.00 en 16.30 uur.

Er is hard gewerkt om het terrein in te richten volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er eenrichtingsverkeer op de kinderboerderij is ingevoerd. De gebouwen zijn helaas gesloten voor publiek, waardoor het ook niet mogelijk is van de toiletten gebruik te maken. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de speeltuin en kunnen dieren in de Knuffelweide worden aangehaald.


×

Powered by WhatsApp Chat

×