Fort Pannerden heropent haar deuren

Written by on 29 mei 2020

Zoals iedereen 20 mei heeft kunnen horen mogen monumenten, musea en horeca per 1 juni onder bepaalde condities hun deuren weer openen. Zo ook Fort Pannerden.


In de afgelopen weken hebben het stichtingsbestuur, de bedrijfsleider en een aantal vrijwilligers met man en macht gewerkt om deze condities te realiseren: dit is gelukt! Wij hanteren het corona protocol van de Museum Vereniging, vertaald naar de situatie van het fort. Veiligheid voor bezoekers en medewerkers staat voorop.

Wat betekent dit voor de bezoekers van het fort?
U dient van tevoren uw ticket te boeken via onze website. Dit is nu al mogelijk! Activiteiten die worden aangeboden zijn audio-tours, reallife game Elements (escaperoom) en Expeditie (speurtocht voor kinderen o.l.v. ouders). Vrij toegang tot het fort kan helaas nog niet.
Onze geliefde tuk-tuks mogen nog niet rijden: bezoekers komen zoveel als mogelijk lopend of met de fiets.
Indien noodzakelijk kunnen we beperkt vervoer aanbieden per golfkar (corona proof) vanaf de grote parkeerplaats op de Pannerderdenseweg te Doornenburg. Zie voor openingsdagen en tijden kunt u op onze website terecht.


Toegang tot de horeca binnen het fort is uitsluitend voor bezoekers van het fort. De horeca buiten is vrij toegankelijk. Hiervoor heeft u dus geen ticket nodig. We hebben een corona proof buitenterras. Uiteraard zijn de zitplaatsen buiten en binnen beperkt en gelden de afgekondigde corona maatregelen. Er kan uitsluiten via de pin betaald worden.

Onze horeca is geopend op openingsdagen van 11:00-17:00 uur.


Current track

Title

Artist

Background