Current track

Title

Artist


Breng en Arriva rijden weer op gebruikelijke tijden

Written by on 20 mei 2020

De Breng-treinen rijden vanaf 25 mei weer op de gebruikelijke tijden tussen de stations van Doetinchem en Arnhem. Dat betekent dat vanaf komende maandag gedurende de dag weer vier treinen per uur op het traject zullen rijden tot acht uur ‘s avonds.

Sinds 23 maart reden op het traject tussen Doetinchem en Arnhem alleen nog maar treinen van Arriva. Breng was gestopt vanwege een vermindering van de reizigers. Nadat eerder al Arriva had laten weten vanaf 25 mei weer de gebruikelijke dienstverlening op te pakken, gaat Breng dat vanaf 25 mei ook weer doen. Reizigers wordt wel gevraagd om zich te houden aan de RIVM-regels en anderhalve meter afstand te houden. Vanaf 1 juni komt daar de verplichting bij van het dragen van een mondkapje.


Continue reading

×

Powered by WhatsApp Chat

×