Current track

Title

Artist


Graafschap en Cambuur promoveren niet.

Written by on 14 mei 2020

Na een drie uur durende rechtszitting verleden week gingen de voetbalclubs De Graafschap uit Doetinchem en Cambuur uit Leeuwarden met een goed gevoel naar huis. Inzet was de promotie van beide clubs van de Keukenkampioen divisie naar de Eredivisie volgend seizoen.

Maar vandaag was de uitspraak een koude douche.  De rechter gaf de KNVB op alle punten gelijk. Nergens kwam een punt van kritiek van de rechter op de beslissing van de KNVB. Zelfs de opmerking van de rechter “. ‘Met de stand op dit moment was het ook niet met zekerheid bepaald wie er zouden promoveren of degraderen.’” werd met verbazing aangehoord.

De Graafschap en Cambuur kunnen nog in hoger beroep. Of ze dat gaan doen is nog niet duidelijk. Hiervoor moeten ze vragen om een algehele ledenvergadering. De KNVB heeft al aangegeven hiervoor geen haast te willen maken.


Continue reading

×