Current track

Title

Artist


De Kletskeet is bij De Meridiaan in Westervoort geplaatst.

Written by on 10 mei 2020

Maandag 4 mei werd er een bouwcontainer neergezet bij de zorginstelling van de Meridiaan in Westervoort die de naam “De Kletskeet” meekreeg. En dat is precies wat daarin kan.

In deze tijd waarin contacten bepaald worden door het Coronavirus zijn het juist deze groep mensen die dit gemis aan contact dubbel voelen. Door plaatsing van deze bouwcontainer is er nu een mogelijkheid om dit contact juist voor die kwetsbare groep ook mogelijk te maken.

De bouwcontainer is zo ingericht dat er op een veilige manier toch gepraat kan worden met bewoners van De Meridiaan en de familie van bewoners.

Vanaf woensdag 6 mei is “De Kletskeet” in vol bedrijf gegaan. De eerste reacties zijn geweldig positief en de animo is groot. Slechts gescheiden door een plexiglazen wand, en een strikt deur-beleid, merk je dat deze oplossing voor bewoners en bezoek een mooi moment van geluk met zich meebrengt.

Bewoners en bezoek mogen op afspraak ca. 15 minuten gebruik maken van deze mogelijkheid tot contact. Daarna wordt alles weer ontsmet en in gereedheid gebracht voor het volgende bezoek.


×