Current track

Title

Artist


Afronding laatste woonwijk Westervoort

Written by on 5 mei 2020

Wie denkt dat er in Westervoort niet meer gebouwd wordt, moet eens gaan kijken op de hoek Hamersestraat-Rivierweg. Daar verrijst achter het rijksmonument Huis Hamerden het prachtige wijkje ‘Hof van Hamerden’. Recent is het startsein gegeven voor de tweede fase van dit voorlopig laatste nieuwbouwproject in Westervoort.

Hof van Hamerden wordt gerealiseerd door de Van Rouwendaal Groep, een familiebedrijf uit Arnhem. Het bouwproject in Wes-tervoort bestaat uit de restauratie van de voormalige havezate Huis Hamerden, waarvan het oud-ste gedeelte dateert uit 1612, en de bouw van 23 zeer royale woningen.

Het rijksmonument is inmiddels helemaal in oude staat hersteld.


Continue reading

×

Powered by WhatsApp Chat

×