Current track

Title

Artist


Route naar een bereikbaar Gelderland

Written by on 29 april 2020

Met het vaststellen van de visie voor een bereikbaar Gelderland geven Gedeputeerde Staten aan welke route zij kiezen om Gelderland bereikbaar te houden. Via verbinden, veranderen en vergroenen kiest GS de slimste weg om veilig, snel, betaalbaar én klimaatneutraal reizigers en goederen door Gelderland te verplaatsen.

Centraal staan zogenaamde nieuw te ontwikkelen hubs. Op een hub stapt de reiziger soepel over op andere manieren van reizen en kan bijvoorbeeld zijn fiets of auto opladen, tijdelijk werken en boodschappen laten bezorgen. Met deze route geven GS ook aan welke afwegingen zij willen maken tussen investeren in infrastructuur en slim gebruiken van het bestaande netwerk.


Continue reading

×

Powered by WhatsApp Chat

×