Current track

Title

Artist


Buitenspel

Written by on 29 april 2020

Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem gaat mensen die een afspraak bij een polikliniek of een operatie hebben bellen en mailen. Deze patiënten krijgen een mail die ze bij het binnengaan van het ziekenhuis moeten laten zien. Andere patienten en bezoekers worden bevraagd bij een controlepost bij de ingang.

Begeleiders en bezoekers worden gecontroleerd op klachten van het corona-virus. Ze krijgen dan een oranje of groene toegangskaart mee. Patiënten met bepaalde klachten moeten een mondneusmasker opzetten.

Zij krijgen een oranje kaart die de beveiliger controleert bij binnenkomst. Het ziekenhuis is van plan als het systeem goed blijkt te werken ook in te voeren bij de locaties in Velp, Zevenaar en Arnhem Zuid.


×

Powered by WhatsApp Chat

×