Current track

Title

Artist


Vrijwilligers De Zonnebloem delen Oranjesoezen uit.

Written by on 27 april 2020

Zeven vrijwilligers van de Stichting De Zonnebloem wilden met een ludieke actie ouderen in Silvolde laten merken dat ze niet vergeten werden. Vooraf werd toestemming aan de Gemeente Silvolde gevraagd, en gekregen, om deze actie uit te mogen voeren.

Het werd een rondrit met zijn allen op de fiets en een bakfiets met daarop meer dan 120 Oranjesoezen langs vele ouderen. De vrijwilligers zorgen normaal voor de uitstapjes en activiteiten voor vaak alleenstaande ouderen. Om de eenzaamheid juist op deze Koningsdag wat op te fleuren bedachten ze deze actie.

Er werd door de vrijwilligers goed gelet op de regels om afstand te houden maar de dankbaarheid van de ouderen was er niet minder om. De reacties waren hartverwarmend toen de soezen op gepaste afstand werden neergezet waarna ze door de ouderen zelf werden opgepakt.


×

Powered by WhatsApp Chat

×