Current track

Title

Artist


Massale vechtpartij in Arnhem.

Written by on 18 april 2020

In Arnhem, in de wijk Immerloo II, moest de politie vrijdagavond met zeker 8 wagens uitrukken naar een massale vechtpartij voor een flat aan het Brandenburgse plein.

De reden voor deze vechtpartij kon gezocht worden bij een ruzie tussen een paar jonge dames. Toen ook broers van deze dames, en steeds meer omstanders zich ermee gingen bemoeien, liepen de gemoederen zo hoog op dat er groot alarm geslagen werd bij de politie-inzet.

Enkele agenten liepen met de wapenstok rond waarna er door de massale inzet snel orde op zaken gesteld werd. Er werd een man van 28 jaar aangehouden. Of er bekeuringen uitgedeeld zijn is niet bekend ondanks dat de 1 ½ meter afstand door een grote groep kijkers overtreden werd.

Burgemeester Ahmed Marcouch prees op Twitter de directe aanpak van de politie en riep de ruziemakers op om zeker in deze tijd jezelf beter te beheersen en vooral thuis te blijven.  


Continue reading

×

Powered by WhatsApp Chat

×