Current track

Title

Artist


Online Koningsspelen in Gelderland!

Written by on 17 april 2020

In de Gelderse gemeenten vinden op vrijdag 24 april de Gelderse Online Koningsspelen plaats. In samenwerking met de Gelderse Sport Federatie (GSF) hebben de deelnemende Gelderse gemeenten een actief programma samengesteld waar kinderen, thuis en met behulp van video’s aan deel kunnen nemen. Want door de coronamaatregelen gaan de landelijke Koningsspelen dit jaar niet door. De GSF heeft het initiatief genomen om een online versie van de Koningsspelen voor basisschoolkinderen in Gelderland te organiseren. Net als tijdens de normale Koningsspelen is er op vrijdag 24 april om klokslag 09.00 uur een gezamenlijke warming-up. Kinderen worden opgeroepen om hun activiteiten zoveel mogelijk live of achteraf te delen op internet en met gebruik van de hashtag #GoK.


×