Current track

Title

Artist


Fabriek in Arnhem voor mondkapjes.

Written by on 17 april 2020

Arnhem krijgt straks de beschikking over twee machines uit China die mondkapjes gaan produceren. De machines worden door de Stichting Refugee Company naar Nederland gehaald en worden geplaatst op de locatie van de sociale werkplaats Scalabor.

De mondkapjes die men gaat produceren zijn van het type welke goedgekeurd zijn voor gebruik op chirurgische afdelingen. Bijzonder is dat de productie van de mondmaskers door Arnhemmers met een vluchtelingenachtergrond worden gemaakt.

De Stichting Refugee Company wil hiermee de integratie versnellen van vluchtelingen en hen hiermee ondersteunen in sociale en economische onafhankelijkheid.

Het aantal mondkapjes dat men per dag verwacht te kunnen produceren bedraagt 100.000 stuks.


×

Powered by WhatsApp Chat

×