Current track

Title

Artist


Buren in Zevenaar voorkomen inbraak.

Written by on 16 april 2020

Tijdens deze corona-crisis werken veel mensen thuis. Dat je dan op klaarlichte dag toch een poging tot inbraak doet, is op zijn minst niet handig te noemen.

Bewoners in de Louis Couperusstraat in Zevenaar zagen afgelopen maandag een man over een schutting klimmen. Toen deze door had dat hij gezien was zette hij het op een lopen. Buurtbewoners besloten hem te achtervolgen en even later kon hij aan de inmiddels gearriveerde politie overgedragen worden.

Hij bleek geen onbekende van de politie te zijn. Toch had hij het geluk dat hij nog niet in het huis maar in de tuin was gesnapt. Helaas geeft de wet dan niet meer ruimte en kon hem geen poging tot woninginbraak worden aangerekend. Nu bleef het bij een bekeuring voor het binnendringen van particulier terrein.


×

Powered by WhatsApp Chat

×