Current track

Title

Artist


Update! Schietpartij Zevenaar.

Written by on 12 april 2020

In Zevenaar is zondagavond in de wijk Lentemorgen bij een schietpartij een gewonde gevallen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De melding van de schietpartij kwam rond half acht op de meldkamer van de politie binnen. Het zou gaan om een schietpartij in de Berkenstraat. De politie en ambulance zijn direct op de melding afgegaan.

De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek.

Update!

Het zou hier gaan om huiselijke geweld. Toen de politie arriveerde bleek de bewoner niet voor rede vatbaar. Pepperspray hielp ook niet om de man en zijn dreigende houding onder controle te krijgen waarna een agent zijn wapen gebruikte.

De man werd in zijn been geschoten waarna hij gewond per ambulance naar een ziekenhuis werd gebracht. De rijksrecherche onderzoekt nu het voorval volgens de voorschriften als er door een dienstdoende agent geschoten is.


×

Powered by WhatsApp Chat

×