Current track

Title

Artist


Uitstel betaling huur gemeentelijke panden

Written by on 9 april 2020

De maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben ook gevolgen voor de huurders van gemeentelijke panden. De impact van de maatregelen verschilt per huurder. In een aantal gevallen wordt momenteel geen gebruik gemaakt van de accommodatie. Dit geldt met name voor de binnensport en horeca. Voor een aantal huurders geldt dat zij tijdelijk minder of geen inkomsten hebben. Omdat veel huurders van gemeentelijke panden per 13 maart geen gebruik meer kunnen maken van de gehuurde panden, geeft de gemeente Duiven drie maanden uitstel van betaling van de huur. Dit geldt van 13 maart tot 1 juli 2020. Hiermee komt de gemeente alle gebruikers tegemoet in deze moeilijke periode.


×

Powered by WhatsApp Chat

×