Current track

Title

Artist


Noodfonds voor Arnhemse ondernemers.

Written by on 3 april 2020

Dat sparen in goede tijden van pas kan komen weten we inmiddels uit de maatregelen die de regering nu kan nemen om bedrijven financieel te ondersteunen.

In Arnhem bestond al langer Stichting Ondernemersfonds Arnhem (SOFA) die zijn inkomsten kreeg uit belasting op bedrijfspanden. Hierin is de reserve inmiddels groot genoeg en heeft het bestuur besloten om hiermee ondernemers financieel te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Het bedrag dat vrijkomt bedraagt 300.000 euro. Per aanvraag kan maximaal 30.000 euro uitgekeerd worden. Het noodfonds is duidelijk niet bedoeld om weggevallen omzet te compenseren en ook niet voor een individuele ondernemer.

Men verwacht dat de aanvrager met een duidelijk plan komt waaruit blijkt dat het bedrijfsleven in Arnhem hier algemeen voordeel heeft.


×